Dus we testen

Dankzij ons testlaboratorium kunnen we zien wat echt goed is en wat niet. De kwaliteit van de producten heeft een grote invloed op onze keuzes. We proberen eerlijk en objectief te zijn in wat we beoordelen. We maken een punt om veel aandacht en zorg te geven aan onze testresultaten.

We hebben een paar verschillende tests aan de hand hier.

De eerste is een Dungaree test. We nemen een zak grond, een monster van mest, en een testmonster van een ander gewas, en analyseren de verhoudingen van de twee samen. De grond is meestal uit de bodemtuin. Als het goede grond is, is het ok, maar als het niet zo goed is, dan is het een betere keuze. De grond wordt ook gecontroleerd op een goede drainage. Dan voegen we een van onze bodemkits toe aan de bodem.

Meer van onze geheimen vind je in de rubriek "Nederland".

We willen een openhartige discussie over de gezondheids- veiligheids- en milieuproblemen rond de productie van dungarees. Om dit te doen, vroegen we u om uw mening en ervaringen over dungarees met ons te delen. Je vertelde ons dat je dungarees eet, je kinderen dungarees eten en dat dungarees een goede zaak is. Dus we samen een blog van uw gedachten. Het resultaat is "Dungarees: Dutch Food or Dutch Waste?" Dungarees in Nederland Er zijn vele soorten dungarees over de hele wereld. Dungarees komen uit verschillende bronnen, maar ze zijn voornamelijk gemaakt van gras. Gras is het belangrijkste en gemakkelijk beschikbare ingrediënt van de mest. In Nederland is het moeilijk om gras te vinden in supermarkten. Gras wordt geteeld in paddies, tuinen, velden, of in de achtertuin van een huis. De mest wordt geteeld en verzameld op dezelfde plaatsen waar de dieren worden geslacht. Dungarees zijn meestal te vinden in natte velden, en zijn de minst dure van alle mest gebaseerde voedselbronnen.

Maar al te vaak gaan mensen ervan uit: 'Ik wil mijn best doen, terwijl het alleen maar gaat om wat je voor me doen. Wij kunnen u daarbij helpen met deze gratis, gedetailleerde gids voor het kiezen van de beste dungarees. Hier vindt u wat we denken dat je moet overwegen bij het kiezen van een dungaree, en hoe ze te vinden op de markt tegen de beste prijzen. En daarbij kunnen we u de dungarees laten zien die het beste werken met uw stijl en smaak.

Ten eerste, we zijn allemaal over het hebben van een goede tijd. Dus laten we in wat maakt dungarees anders dan elke andere vorm van bagel. Maar laten we eerst eens kijken naar een aantal van de dingen die je moet weten over dungarees voordat je aan de slag. Wat te zoeken Als je nieuw bent bij dungarees, of gewoon nieuwsgierig, hier zijn een aantal fundamentele dingen om in gedachten te houden: Verschillende dungarees zijn ontworpen om te proeven van de manier waarop je wilt.

Verschillende dungarees zullen worden gemaakt met behulp van verschillende technieken.

We vragen altijd om de gegevens uit meerdere onafhankelijke bronnen en doen onze eigen due diligence. Als het gaat om de Dungaree hebben we altijd open en eerlijk geweest, zowel over de toestand van het ras en de feiten op de grond over wat mensen zeggen. We maken ook deel uit van de Nederlandse Vereniging van Hondenfokkers en zullen zoveel mogelijk met hen samenwerken om ons ras beter te maken. Als fokker wil ik weten dat mijn kinderhonden een toekomst hebben. We doen alles wat we kunnen om onze kinderen de best mogelijke ervaring te bieden, maar niet iedereen heeft de middelen om het allemaal te doen, dus we moeten manieren vinden om het te laten gebeuren. Het is belangrijk dat ik mijn kinderen veilig kan houden en dat kan ik regelmatig doen. Ik denk dat het belangrijk is om een ras te hebben dat niet overbelast is door onnodige regelgeving en regelgeving die ons vermogen om te doen waar we van houden belemmeren.

De badge wordt verdiend door het vinden van de top 3 producten van elke prijsklasse. Zo u bijvoorbeeld de badge verdienen voor de duurste dungarees van €60 of hoger.

Wat maakt dit zo speciaal?

Er is een hele reeks items die we hebben gekozen, maar we wilden eerst onze favoriet met jullie delen. Het is geen geheim dat we van onze dungarees houden. We kopen ze de hele tijd, en we voelen dat ze behoren tot onze bestsellers in onze winkel. Echter, als je goed kijkt, u merken dat elke dungaree heeft een of meer elementen die het onderscheiden van andere dungarees. Dus moesten we erover nadenken en kozen 3 soorten dungarees waarvan we dachten dat ze hun eigen badge verdienen:

Onze favoriet: Alder & Kriek dungarees (we geven het je gratis) We weten allemaal dat we houden van de smaken van Alder & Kriek's dungarees.