Contact

Contactformulier

Ik ben altijd geïnteresseerd in feedback over wat mensen willen en afkeer over onze blog. En als je interessante ideeën hebt of je wilt wat ideeën bijdragen, neem dan gerust contact met me op. Ik ben de dungarees en degenen die al vele jaren bij ons zijn, dankbaar voor mijn Nederlandse vrienden die ons steunen en aan mijn collega's die mij helpen om door te gaan. Bedankt! Dungarees zijn 's werelds populairste vlees in Nederland en in de rest van Europa en worden ook beschouwd als een belangrijk voedsel voor mensen die lijden aan artritis, diabetes en andere chronische ziekten. Dungarees zijn onderdeel geworden van onze nationale identiteit. En daarmee probeer ik van mijn blog een plek te maken waar je de fascinerende wereld van dungarees ontdekken en nieuwe en interessante informatie vinden. Ik ben ook op zoek naar een aantal mensen om samen te werken met mij op de blog en in mijn verschillende media (video's, foto's, verhalen, informatie over de dungarees en hun producten, reviews etc.) Ik zal ook geïnteresseerd zijn in alle nieuwe informatie die je hebt, die je hebt gevonden in andere blogs. En ik kijk ernaar uit om van u te horen.

U uw opmerkingen en vragen op deze blog pagina. Zorg ervoor dat u een Google-account hebben als ik een aantal bugs met privacy instellingen van Google en uw opmerkingen zal niet verschijnen in mijn inbox!

Hier is een korte samenvatting van de problemen die ik zie met de site (in willekeurige volgorde):

Je geen commentaar geven op mijn blog (of een van de andere sites die ik link naar). Ik heb die opmerkingen geblokkeerd. Ik heb geen controle over de kwaliteit van uw opmerkingen (in de manier waarop ik ze filter). Je weet niet of iemand is verbannen van de site. Het commentaarsysteem werkt niet. Je krijgt een pop-up wanneer je probeert te posten. Je niet klikken op 'Opmerking verzenden' of 'Vind ik leuk'. Je niets anders doen dan op 'Plaatsen' of 'Weggaan'.

De site wordt gerund door mijn vrienden en het is gratis.

Onze openingstijden

  • Maandag: 07:00 - 19:15
  • Dinsdag: 08:15 - 14:15
  • Woensdag: 09:15 - 19:00
  • Donderdag: 08:00 - 17:15
  • Vrijdag: 06:15 - 19:00
  • Zaterdag: 07:30 - 14:30